KOHAD TÄIS! “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” projektikirjutamise koolitus 13.02.24

Registreerumine on hetkel peatatud, sest kohad on esialgu täidetud. Aitäh kiiretele reageerijatele! Kui soovid lisada end võimalike vabanevate kohtade ootejärjekorda, palun saada märgukiri pealkirjaga “13.02 koolituse ootejärjekord” teele@raek.ee. Kui huvilisi koguneb arvukamalt, leiame võimaluse korraldada teinegi koolitus.


RAEK-i vabaühenduste ja kogukondade arenguprogramm
Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” esitleb:

PROJEKTIKIRJUTAMISE KOOLITUS
toimub T, 13.02.24 kell 09:30-15:30
Rapla Riigimajas
 Tallinna mnt 14.

Osalema on oodatud Raplamaa vabaühenduste (MTÜ-de ja SA-de) ja kogukondade esindajad ning eraviisilised kodanikualgatustega tegelejad, kes juba kirjutavad või plaanivad kirjutada erinevaid projektitaotlusi.

Koolitus annab projektikoostamise ja -juhtimise baasteadmised ning ülevaate erinevatest meetmetest toetuste taotlemisest. Koolituse tulemusena oskavad osalejad valida oma tegevusele sobilikuma toetusprogrammi ja on saanud teadmisi projekti juhtimisest. Osalejad oskavad kirjeldada projekti vajalikkust, sõnastada eesmärgi ja tulemused, koostada eelarve ja tegevuskava ning mõõta projekti mõju.

Meid koolitab kogenud teoreetik ja praktik Külli Vollmer. Külli on Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse vabaühenduste konsultant. Ta on kodanikuühiskonnas tegev olnud üle 25 aasta olles vabaühenduse asutaja, juhatuse ja nõukogu liige ning omab projektide juhtimise ja koostamise kogemusi. Külli profiilis on ühendatud vabaühenduste nõustaja, hindaja ja rahastaja vaade.

Koolituse omaosalus on 20 €. Tasumine toimub arve alusel enne koolitust.

NB! Loobumisel osalustasu ei tagastata, kui koht jääb kasutamata.

Kohti on piiratud arv, et osalemisest oleks võimalikult palju kasu.

Registeeru juba täna siinOsaluse kinnitame e-kirjatsi.

Päevakava:

09:30-10:00 Koguneme ja häälestume!
10:00-11:30 Saame tuttavaks! Lühiülevaade fondidest ja nende nõuetest. Projekti koostamise põhitõed: vajalikkus (probleemi kirjeldus), eesmärk ja tulemused
11:30-11:45 Sirutuspaus!
11:45-13:15 Projekti koostamise põhitõed: sihtrühm ja kasusaajad ● tegevuskava ja eelarve ● väljundid ja tulemused ● mõju ja jätkusuutlikkus
13:15-14:00 Lõunastame! NB! Iga osaleja tasub enda eine eest ise.
14:00-15:30 Projekti juhtimise ABC: meeskond ● tegevuste elluviimine ja eelarve jälgimine ● tulemused, kuidas ja mida peame rahastajale tõendama ● teavitamine ja aruandlus
15:30 Teame midagi uut!

Kaasa võta kindlasti:

  • arvuti;
  • laadija;
  • küsimused, millele ühiselt vastuseid otsida.

Koosolemise vältel pakume joogipoolist ja energiaampse.

Uuri lisaks teele@raek või 5569 1954.


Programm toimub Raplamaa Partnerluskogu LEADER-i “Kogukonna edendamise” meetme RAEK-i ja Koolitaja OÜ ühisprojekti “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” toel.