Märka tuliusinaid! Tunnustuskonkurss „Raplamaa aasta tegu 2023“ ootab kandidaate

Kodanikunädalal novembris tunnustame taas Raplamaal tegutsevaid tuliusinaid üksikisikuid ja lahkeid eraannetajaid, hakkajaid vabaühendusi ja ka hoolivaid ettevõtteid ning sihtasutusi, kelle tegevus ja isiklik eeskuju on mõjutanud sel aastal paikkondlikku ja maakondlikku arengut ning kes on andnud olulise panuse Raplamaa kogukondade ärksusesse.

Tunnustuskonkurss „Raplamaa aasta tegu 2023“ ootab kandidaate kuni 23.10, loe lähemalt siit.

Konkurssi korraldab juba 20. aastat järjest Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) Raplamaa Omavalitsuste Liidu, Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Raplamaa Partnerluskogu hallatava LEADER programmi “Kogukonna edendamise” meetmest RAEK-i projekti “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” toel.