Vegan toortoidu õpituba / kooskokkamine
Koolitaja: Julia Anufrijeva.
Sellel koolitusel saad läbi katsetada mõnusad, vitamiinidest pakatavad ja lihtsad retseptid – selleks, et rikastada enda igapäevast toidulauda.
Menüü:
Avokaadomääre idanditega
Seemnetest hapukoor
Täidetud paprikad
Mangotort
Kihiline maius koduaia marjadega
Pähklipallid
MündijookKokkame kõik need imemaitsvad toidud koos ja pärast naudime värskeid maitseid.
Toortoitlaste toidusedelisse kuuluvad toored köögiviljad (sh merevetikad ja seened), puuviljad, pähklid, seemned ning idandatud tera- ja kaunviljad.
Millised on toidu töötlemise võtted?
Kuivatamine, püreerimine, kääritamine, leotamine, mahlade pressimine, hästi madalal kuumusel soojendamine, (sügav)külmutamine.Koolitaja:
Julia Anufrijeva sai kokkamise pisiku juba lapsepõlves, mil kokkas koos ema ja vanaemaga. Lõpetas Tallinna Teeninduskooli koka erialal ja hiljem täiendas ennast samas koolis kondiitri oskustega. 10 aasta jooksul on ta kokana töötanud mitmetes Tallinna restoranides. Viimane töökoht oli Olümpia Hotell restoran Senso. Kõik need kohad ja kogemused on olnud õpetlikud ja väärtuslikud.
Juba rohkem kui aasta on Julia südameasjaks see, kuidas läbi tervisliku ja armastust täis toidu toetada enda ja teiste tervist – inspireerides, tehes koolitusi ja pakkudes cateringi teenust. Tema tegemistega saab lähemalt tutvuda siin: https://bit.ly/Valgeallikas
Täpsem teave:
Jaune Riim
jaune@raek.ee
tel 5554 3883