Kestlikkuse teemapäev toiduturismi suunal
Hea turismiasjaline Harju-, Rapla- ja Läänemaal!
Kas otsid võimalusi, kuidas oma ettevõtet veelgi enam kestlikumaks muuta ning samal ajal pakkuda külastajatele unustamatuid maitseelamusi? Siis on see kutse just sulle!
Kutsume osalema meie kestlikkuse teemapäevale, mis käsitleb toiduturismi võimalusi mõeldes kestlikkusele. Oodatud on piirkonnas tegutsevad või alustavad toitlustusega tegelevad ettevõtted (kohvikud, restod jne), turismiettevõtted, kes pakuvad ka toitlustust, toiduteemaliste töötubade pakkujad ja sündmuste korraldajad.
Mis ees ootab:
9.30 kogunemine ja tervituskohv TOHIs
10.00 – 11.00 Liigume ühiselt ja autosid jagades külaskäigule Jäämari jäätisevabrikusse (Kiriku tee 2, Urge), kus ettevõtet tutvustab Kaili Tuul.
11.15 -12.15 siirdume tagasi TOHIsse ja Priit Palk räägib džinnivabriku lugu, tutvume ka toodetega
12.30 lõuna TOHIs tuuril osalejatele
Jätkame seminariosaga, võimalus liituda ka pooleks päevaks
13.30 Kestlikud praktikad Green Key näitel- Liina Värs. Liina on keskkonnakonsultant, Green Key konsultant, Green Destinations audiitor
15.00 kestlikkusega seotud nähtavus puhkaeestis.ee ja DMO lehel (Anneliis Jool)
15.30 Jätkusuutlik restorani pidamine- Ettevõtja kogemuslugu, Ööbiku gastronoomiatalu peremees ja peakokk Ants Uustalu
16.30 lõpp
Registreeru SIIN ja tule kohale, et avastada uusi ideid, jagada kogemusi ning luua väärtuslikke kontakte.
TRANSPORT: Kohilal on väga hea rongiühendus Tallinna ja Raplaga. Leia sobiv rongiaeg ning tule rongiga, sest Tohisse on jala täpselt paras 2km pikkune maa.
Kui pakud või soovid jagada oma autos kohta, siis anna sellest samuti märku registreerimisvormil!
Kontakt: Anneliis Jool, anneliis@heak.ee
Tegevust kaasrahastab Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus