Itaalia pasta ja salaami koolitus

18.05.2022 Raplamaa
Koolitajaks on itaallane Carlo Vanzan, kelle juhendamisel õpime pasta tegemise viise, teeme salaamit ja valmib Sabayon kaste ehk magustoit.
Koolitaja kõneleb inglise keeles, vajadusel tõlgime.
Ise teeme, ise sööme!
Koolitus toimub 18.mail algusega kell 11.00 Ööbiku Gastronoomiatalus.
Registreeru hiljemalt 15.maiks SIIN.
Kohtade arv on piiratud. Ühest ettevõttest kuni 2 osalejat.
Koolituse maksumus tasutakse projekti “Raplamaa PATEE 2020-2023” vahenditest.
Osalejate ettevõtetele rakendub vähese tähtsusega riigiabi arvestus. VTA kohta saab täpsemalt lugeda SIIT
Koolituse riigiabi suurus selgub kui on selgunud osalejate arv.
Kõik küsimused ja kommentaarid jaune@raek.ee või tel 5554 3883