“Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” #2 kogemuskohver Teenusel 11.11.23

RAEK-i vabaühenduste ja kogukondade arenguprogramm “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” esitleb:

KOGEMUSKOHVER #2 │ Mitu rauda tules!
Teine* peatus L, 11.11.23 kell 10:30-15 Teenuse mõisas.

Kohvri teine peatuspaik on ärksa kogukonnaeluga Teenuse küla Märjamaal. Meid võõrustab mitmel rindel aktiivselt toimetav Teenuse Naiste Ühendus. Vestlust hõlbustab vabaühenduste konsultant Teele Ojasalu.

Loominguline kondikava:
● 10:30-11:00 mõisatuur – soovi korral võib kohale tulla ka kella 11-ks.
● Al 11:00 Teenuse ühingu ja kogukonna lugu. Erinevate toetusvõimaluste edukas kasutamine, kogukonnateenuste pakkumine ja sündmuskorraldus, riiklikult tunnustatud kriisiplaani koostamine ja elanikkonnakaitse, kogukonnaraamat…! Neil naistel juttu jätkub.
● Tutvumisring.
● Väike praktiline infopooltund RAEK-ilt – oma loo talletamine ja esitlemine slaidikavas, videotes ja sotsiaalmeedias.
● Vaba vestlusring kohtumise teemal, aga miks mitte ka kõigest muust, mis kohalolijatele parasjagu oluline.

Kohtumine on osalustasuta.

Osalema on oodatud vabaühenduste (MTÜ-de ja SA-de) ja kogukondade esindajad ning eraviisilised kodanikualgatustega tegelejad. Kohti on piiratud arv, nii et registreeru aegsasti. Ühingust või kogukonnast on teretulnud osalema ka mitu esindajat. Seltsis segasem!

Registreeru hiljemalt 08.11 siin. Osaluse kinnitame e-kirjatsi, FB sündmusele enda märkimine ei taga kohta. Koosolemise vältel pakume joogipoolist ja energiaampse.

Uuri lisaks teele@raek või 5569 1954.


Programm toimub Raplamaa Partnerluskogu LEADER-i “Kogukonna edendamise” meetme RAEK-i ja Koolitaja OÜ ühisprojekti “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” toel.