“Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” #1 kogemuskohver Kabalas 14.10.23

RAEK-i vabaühenduste ja kogukondade arenguprogramm “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” esitleb: KOGEMUSKOHVER #1 │ Miks ma seda teen? Esimene* peatus L, 14.10.23 kell 13-16 Kabala mõisas.

Jagame südamest, kuidas meie aktiivse kodaniku teekond alguse sai ja miks me seda jätkuvalt kõnnime. Märkame nii päikesepaistet ja liblikaid kui ka kive ja kände. Kohtumispaik on vilka seltsielu ja huvitegevusega Kabala mõis. Meid võõrustab tunnustatud tegevusega Kappeli külade ühendus eesotsas Janina Päädamiga. Vestlust hoiab vabaühenduste konsultant Teele Ojasalu.

Kohtumine on osalustasuta.

Osalema on oodatud vabaühenduste (MTÜ-de ja SA-de) ja kogukondade esindajad ning eraviisilised kodanikualgatustega tegelejad. Kohti on piiratud arv, nii et registreeru aegsasti. Ühingust või kogukonnast on teretulnud osalema ka mitu esindajat. Seltsis segasem!

Registreeru juba täna siin. Osaluse kinnitame e-kirjatsi. FB sündmusele enda märkimine ei taga kohta. Koosolemise vältel pakume joogipoolist ja energiaampse.

Uuri lisaks teele@raek või 5569 1954.


Programm toimub Raplamaa Partnerluskogu LEADER-i “Kogukonna edendamise” meetme RAEK-i ja Koolitaja OÜ ühisprojekti “Jätkusuutlikud kogukonnad Raplamaal” toel.