Veebilehe loomise ja haldamise ABC


Koolitus on mõeldud neile, kellel hetkel on oma veebilehe haldamisega probleeme, soovitakse teha uut veebilehte ise või seda sisse tellida. Fookuses on lihtsama ettevõtte infolehe tegemine ja haldamine.

KOOLITUSE SISU
Veebilehe loomine ja haldamine on muutunud üha lihtsamaks. Tänapäeval on võimalik endale lihtsam koduleht ise teha. Vaja on enda huvi, aega ning motivatsiooni asjaga tegeleda.
Samas on lehe tegemisel palju olulist, mida ei tohi unustada alustades disainist kuni selleni, et sinu leht oleks ikkagi otsingumootorites leitav.

Räägime koolitusel lihtsalt asjadest:

  • Kuidas kodulehte ise WordPressis teha kasutades selleks uusimaid tehnoloogiaid.
  • Kui veebilehte ise ei jõua teha, siis peale koolitust ollakse targem tellija, sest pilt veebimaailmast saab kindlasti palju selgemaks.
  • Lisaks veebilehe tegemisele räägime ka sellest, et tehtud leht oleks otsingumootorites leitav ning kuidas kõike tehtut ka analüüsida.

Koolitusel on 50/50 lähenemine, ehk pool ajast räägime teooriat ning osa koolitusest tutvume praktiliselt ka ise WordPressi ning selle võimalustega.

KOOLITAJA Hando Murumägi on digiturunduses toimetanud viimased 7 aastat ning läbi aja õppinud kasutama erinevaid tööriistasid. Tänaseks töötab ta Pärnumaa Arenduskeskuses maakonna turundusjuhina, kus tegeleb pea kõigega alustades emailiturundusest ja mitmetest reklaamihalduritest kuni erinevate kodulehtede arendamiseni välja.

KOOLITUSE AJAKAVA

Tervituskohvi pakutakse alates 10.45!
11.00-12.30 Koolitus I
12.30-13.00 Lõunaeine
13.00-14:30 Koolitus II
14:30-14:45 Kohvipaus
14.45-15:45 Koolitus III

Koolituspäeva korraldab RAEK Euroopa Regionaalarengu Fondi toel ja on osalejatele TASUTA*.
Vajalik eelregistreerimine!

*Osalevatele ettevõtetele rakendatakse VTA-d ehk vähese tähtsusega abi. Täpsemalt saab lugeda https://www.fin.ee/riigihanked-riigiabi-osalused-kinnisvara/riigiabi

Registreerumine koolitusele on avatud kuni 30. aprill SIIN

 

Täpsem teave

Reelika Vaabel
RAEK projektijuht
reelika@raek.ee