Turismisektori kriisikahjude hüvitamise täiendava toetuse infoseminar

Vabariigi Valitsus kinnitas turismisektori täiendava toetamise tingimused, mille põhjal on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koostanud toetusmeetme „Turismiga seotud majandusharu ettevõtjate toetamine seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse levikuga“ määruse, tutvumiseks leitav siin. Samuti on info kättesaadav EASi veebis: https://www.eas.ee/covid-19-toetused/

Infotelefon 6279 700.

Toetus „Turismiga seotud majandusharu ettevõtjate toetamine seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse levikuga“ on suunatud ettevõtjatele, kes on jätkuvalt erinevatest piirangutest enim mõjutatud. Toetuse eesmärk on toetada raskustesse sattunud turismiga otseselt seotud majandusharude ettevõtjaid kriisist kiiremaks väljumiseks rahvusvahelise reisimise ja nõudluse taastumisel. Toetusmeetme sihtgrupiks on majutusettevõtjad, Tallinna vanalinna toitlustusettevõtjad, reisiettevõtjad ning käsitöö- ja suveniirimüüjad. Toetuse eelarve maht on 9,7 miljonit eurot. Toetusmeetme avab EAS taotlemiseks veebruari teises pooles, kuna taotlemise avamine eeldab riigiabiloa saamist Euroopa Komisjonilt (loa taotlemise menetlus on eeldatavalt 1 kuu).

Toetusmeetme tingimuste tutvustamiseks korraldab EAS infoseminari, mis toimub 9. veebruaril kell 10.00-11.15.

Infoseminarile saad registreerida siin: Veebiseminar: Turismisektori kriisikahjude hüvitamise täiendav toetus – EAS. Palume infoseminaril osalemiseks kasutada Google Chrome´i, Mozilla või Safari brausereid. Microsoft Internet Explorerit kasutades võib ühendumine ebaõnnestuda.