Raplamaa Aasta Tegu võitja on selgunud!

Täna anti Raplas, Raplamaa Omavalitsuste Liidu ja Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse poolt, üle selleaastane Raplamaa Aasta Tegu peaauhind, mille pälvisid MTÜ HOOVi aktiivsed eestvedajad Anni Vahter ja Janeli Säärits  ja nende poolt korraldatav Rapla HooviOTT. Sel suvel alguse saanud ettevõtmine on vahva kodanikualgatus, mis on oma tee leidnud paljude raplamaalaste südamesse. Neljapäeviti, Rapla Keskväljakul, toimuv HooviOTT pakub maakonna väiketootjate omatoodangut, aga müügivõimaluse on leidnud juba ka kaugemalt tulijad.

Raplamaa Aasta Tegu on tunnustus, mille pälvivad inimesed, kes on andnud oma panuse maakonna kodanikuühiskonna arengusse. Olgu selleks siis mõni väike heategu, suur rahvaüritus, põnev kodanikualgatus või midagi muud. Käesoleval aastal esitati selliseid tegusid kokku 21. Tegusid hinnanud komisjon leidis, et neist Raplamaa Aasta Tegu nominendi tiitliga pärjatakse 11 tegu. Üks nominent on eritiitlit väärt ja üks tegu on see kõige-kõige ehk Raplamaa Aasta Tegu. Kokku saavad tunnustuse 13 tubli tegu. Kuna sel aastal traditsioonilist tunnustussündmust ei toimu, siis RAEKi meeskond koos Raplamaa Sõnumitega viib kõikidele nominentidele tänu isiklikult kohale järgneva nädala jooksul!

Vaata, kes on need teised tublid nominendid, meie kodulehelt.

Palju õnne kõigile!