Tulge Raplamaa töö- ja karjäärimessile 8. aprillil

8.aprillil kell 11-15 toimub Sadolin Spordihoones järjekordne Raplamaa töö- ja karjäärimess. Messile ootame kõiki, kes otsivad tööd või soovivad minna õppima.
Messile tulevad sobivaid töötajaid otsima ja ennast tutvustama ettevõtjad nii meie maakonnast kui mujalt. Tööpakkumisi on lihttööst juhiametini, pakutakse osalise tööajaga tööd, hooajatööd, sobivaid ameteid noortele ning vähenenud töövõimega inimestele. Siit ka üleskutse Raplamaa tööandjatele: kui teie ettevõttes või organisatsioonis on vabu töökohti praegu või vajate töökäsi tulevikus või lisatööjõudu suveks, siis tulge messile ja leidke sobiv töötaja meie oma Raplamaa inimeste seast.

Registreeruda saab kodulehel www.toomess.ee.
Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi aulas on algusega 11.15 inspiratsioonitund noortele „Tulevik algab nüüd“. Pärast seda tutvustavad oma ettevõtet lähemalt maakonna suurimad tööandjad: Kohila Vineer OÜ, Saarioinen Eesti OÜ, O-I Estonia AS ja Rapla Tarbijate Ühistu.
Messialal on lisaks ettevõtetele oma võimalustest rääkimas gümnaasiumid, kutseõppeasutused ja kõrgkoolid. Juba on teada, et kohal on Tallinna Ülikool, Viljandi Kultuuriakadeemia, Tallinna Tehnikaülikool, Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž. Nimekiri täieneb pidevalt.
Ootame huvilisi ka töötubadesse – Tallinna Tehnikakõrgkool tutvustab ehituserialasid, TalTech inseneeria valdkonda, Kehtna Kutsehariduskeskus koka elukutset ja IT-erialasid. 16-19aastastele noortele on mõeldud virtuaalreaalsuse töötoad, kus saab olla meditsiiniõe või bioanalüütiku töövarjuks.
Eesti Töötukassa Raplamaa osakonna töötajad jagavad messialal informatsiooni teenuste ja toetuste kohta. Vähenenud töövõimega inimestele pakutavatest teenustest räägitakse lähemalt kell 11.15-12.15 Vesiroosi kooli aulas. Nii töötavad kui tööd otsivad inimesed saavad pöörduda meie karjäärinõustajate poole.
Messil on kohal Raplamaa TRE Raadio saatejuhid, kes teevad l intervjuusid ja otselülitusi.
Töömess on kõigile osalejatele tasuta. Infotelefon 15501, www.toomess.ee

Kohtumiseni messil!